Sök i bloggen

Rss | Inlägg

Rss | Kommentarer

Logga in

 

Ny webbdesign åt restaurang Velvet Lounge i Jönköping.

2 april 2008

Oavsett om du vill koppla av i stans skönaste fåtöljer, äta mat, eller ta en afterwork med dina kollegor så är Velvet Lounge ett skönt hak. Genomtänkt inredning och snygg design är det första jag tänker på när jag besöker stället.


Kolla in deras nya visuella webbplats. Ät en bit mat på Velvet Lounge restaurang i Jönköping.

Vill du veta vad som händer på velvet just nu så ska du definitift klicka dig vidare till loungebloggen. Där hittar du aktuell information om vad som händer på Velvet just nu. Vi ses på Velvet.

Andra intressanta bloggar om: , , , ,


Taggar: , , , ,

Ny design åt Willoch Consulting.

20 januari 2008

Willoch Management Consulting är ett företag som arbetar med företagsstrukturer. De förespråkar moduluppbyggnad och hjälper många stora företag med just detta.


Ny design åt Willoch Consulting i form av en ny, fräsch webbplats. Webbplatsen ska produceras i samarbete med Mediastorm.

Andra intressanta bloggar om: , , , , ,


Taggar: , , , , , ,

Ny webbplats åt Franklin Media.

15 december 2007

Franklin Media är ett jönköpingsföretag som arbetar med filmproduktion, mässbyggen och grafisk produktion. Vi håller just nu på att producera en ny webbplats åt dem.

Andra intressanta bloggar om: , , , ,


Taggar: , , , , ,

Ny stilguide åt Fribo Rehabilitering.

3 december 2007

Fribo Rehabilitering är ett stöd- och träningsboende med en individuellt anpassad insatsnivå. Den högsta nivån tangerar institutioners arbetssätt och den lägsta motsvarar en traditionell stödboende-modell.


En ny stilguide och en ny webbplats åt Fribo Rehabilitering. Sidan producerades av Lejout Design i samarbete med Mediastorm.


Det här är ett exempel på hur en stilguide kan se ut. Bilden visar Lejout Designs grafiska stilguide.


Lejout Design stilguide


Besök Fribo Rehabiliterings nya webbplats. Enkel och självklar design med ett tydligt budskap.


Fribo Rehabilitering i Jönköping.

Andra intressanta bloggar om: , , , , , ,


Taggar: , , , , ,

Ny design åt Haralds Cykel.

15 november 2007

”Två års fri service på alla cyklar man köper av Haralds Cykel.”
Har man ett så bra koncept så måste man givetvis ha en riktigt snygg och genomtänkt webbplats. Bra text, snygg layout och en genomtänkt navigering.


Text och Design by Lejout Design i samarbete med Mediastorm. Kika på snygga citybikes, mountainbikes eller barncyklar. Läs mer om cyklaraffären Haralds cykel i Jönköping.

Haraldscykel i Jönköping

Andra intressanta bloggar om: , , , ,


Taggar: , , , ,

Ny webbplats åt Restaurang Hemma.

11 november 2007

En ny, fräsch webbplats, med ett visuellt budskap. Eftersom att Restaurang Hemmas tidigare webbplats var lite småkall och tråkig, var ett av önskemålen att sidan skulle se inbjudande ut. Inte som en traditionell matsida alltså. Vi ville även förmedla den känslan med ett genomtänkt språk;


”Vi ser lunchen som ett bra tillfälle till en skön paus, mitt i arbetsdagen. På Restaurang Hemma serveras en lunchförpackad smakupplevelse i avslappnad miljö. Varje dag serveras, förutom dagens rätt, även affärslunch och vegetariska alternativ.


I vår mysiga matsal kan du äta lunch vardagar mellan 11.30 – 14.00. Kaffet och kakorna avnjuter du bäst i de sköna fåtöljerna i cocktailbaren, en halv trappa upp. Naturligtvis kan du även komplettera din lunch med en liten dessert. Det är du värd.”


Istället för att helt kort skriva upp lunchtider och priser så berättar vi om själva upplevelsen. Smart och effektfullt. Visst blir man hungrig?


Restaurangen har dessutom fått en fin utmärkelse av White Guide. Besök http://www.restauranghemma.se


Restaurang Hemma i Jönköping

Andra intressanta bloggar om: , , , , , ,


Taggar: , , , , , ,