Sök i bloggen

Rss | Inlägg

Rss | Kommentarer

Logga in

 

Ny design åt Aqua Dinner & Drinks – restaurang Jönköping.

söndag, 13 juli, 2008

Ny design åt Aqua Dinner & Drinks. Till restaurang Aqua Dinner & Drinks kommer du som vill ha ut lite mer av ditt restaurangbesök. På Aqua serveras de trendigaste drinkarna och de godaste vinerna. Ska du ut och äta lunch i Jönköping har du nu ytterligare ett bra alternativ. Aqua – Dinner & Drinks.


Kolla in den skönaste restaurangen i Jönköping.



Andra intressanta bloggar om: , , , , , ,


Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Taggar: , , , , , ,

1 kommentar

Lägg till din kommentar.

  1. J.E.N.
    den 6 augusti, 2008 kl 01:30

    Ambitiöst projekt – tekniskt sett väl utfört arbete. Positivt är färgskalan, clean men inte tom känsla, en personlig touch i introduktionen av personalen o.s.v.

    MEN, bakom den glansiga fasaden ser jag ändå en avsaknad av djupgående förståelse för design. Med all respekt ger jag er följande synpunkter;

    Uppenbarligen är kundens önskemål att behålla gamla kunder, men förnya och hitta ett koncept som man känner sig hemma i.

    Mot bakgrund av det känns konceptet trött och oinspirerat, likt en färdig mall som appliceras på ett objekt utan att anpassas efter det egentliga behovet.
    Vi har sett både menyn, inredningen och det grafiska konceptet många gånger tidigare, både i Sverige och världen.
    Dessutom är det väldigt lätt för gemene man att blanda ihop namnet och logotypen med mineralvatten.

    Copyn är lite väl käck och säljande. Har en restaurang ”de trendigaste drinkarna” och ”den rätta atmosfären” så behöver man inte påpeka det. Fokusera mer på att ge Aqua rätt känsla så når det fram utan att man behöver rada upp argumenten.

    Det är enormt svårt för restaurangen i fråga att leva upp till förväntningarna när det på copyn låter som att vi talar om en restaurang med stjärnstatus i Le guide rouge de Michelin.
    Självklart vill er kund vara i världsklass inom sitt område. Därför är det lätt hänt att det bara blir en blek kopia av en redan befintlig restaurang om man lyssnar för mycket på kundens önskemål.

    Mitt tips är alltså att skaffa ett bredare spektra av inspiration, anpassa konceptet till kunden, jobba mer med helheten och inte ta sig ”Aqua” över huvudet. Det är lätt hänt att man drunknar då..

    Med förhoppning om att inga ömma tår blivit trampade på,
    J.E.N.

Lämna gärna en kommentar.