Sök i bloggen

Rss | Inlägg

Rss | Kommentarer

Logga in

 

Ny design åt Willoch Consulting.

20 januari 2008

Willoch Management Consulting är ett företag som arbetar med företagsstrukturer. De förespråkar moduluppbyggnad och hjälper många stora företag med just detta.


Ny design åt Willoch Consulting i form av en ny, fräsch webbplats. Webbplatsen ska produceras i samarbete med Mediastorm.

Andra intressanta bloggar om: , , , , ,


Taggar: , , , , , ,

Ny webbplats åt Restaurang Hemma.

11 november 2007

En ny, fräsch webbplats, med ett visuellt budskap. Eftersom att Restaurang Hemmas tidigare webbplats var lite småkall och tråkig, var ett av önskemålen att sidan skulle se inbjudande ut. Inte som en traditionell matsida alltså. Vi ville även förmedla den känslan med ett genomtänkt språk;


”Vi ser lunchen som ett bra tillfälle till en skön paus, mitt i arbetsdagen. På Restaurang Hemma serveras en lunchförpackad smakupplevelse i avslappnad miljö. Varje dag serveras, förutom dagens rätt, även affärslunch och vegetariska alternativ.


I vår mysiga matsal kan du äta lunch vardagar mellan 11.30 – 14.00. Kaffet och kakorna avnjuter du bäst i de sköna fåtöljerna i cocktailbaren, en halv trappa upp. Naturligtvis kan du även komplettera din lunch med en liten dessert. Det är du värd.”


Istället för att helt kort skriva upp lunchtider och priser så berättar vi om själva upplevelsen. Smart och effektfullt. Visst blir man hungrig?


Restaurangen har dessutom fått en fin utmärkelse av White Guide. Besök http://www.restauranghemma.se


Restaurang Hemma i Jönköping

Andra intressanta bloggar om: , , , , , ,


Taggar: , , , , , ,